Ponuka ušitia včelárskej uniformy

VV SZV schválil na svojom zasadaní možnosť pre včelárov SZV ušitie včelárskych uniforiem. Za týmto účelom bola vybratá VV SZV krajčírska firma Margita Čadca, ktorá podľa schváleného vzoru bude realizovať ušitie týchto uniforiem pre záujemcov.

K ušitiu je nutné u záujemcov vykonať odobratie mier, aby uniforma spĺňala požiadavku pre včelára a bola ušitá na mieru.

Na základe mojej konzultácie s vedúcou prevádzky, je požiadavka, aby termín na odobratie mier bol vopred dohodnutý a skupinový, aby nenarušil prevádzku krajčírstva a ďalšia informácia, ktorú som obdŕžal spočíva v množstve nakúpenej látky na tento účel zo zahraničia – je obmedzený. Firma sa zaoberá hlavne šitím poľovnícky a lesníckych uniforiem – tu je stály odbyt a môže nakúpiť väčšie množstvo látky a neostane im nespotrebovaná na sklade u včelárov túto záruku nemajú. V tomto prípade platí heslo – „kto skôr príde- skôr melie“.

Pre zabezpečenie možnosti ušitia uniforiem pre záujemcov – včelárov našej ZO SZV Liptovský Mikuláš je potrebné sa nahlásiť na adresu vavrica@alconet.sk a martin.jakubec01@gmail.sk do termínu 3.12.2023 s uvedením svojich kontaktných údajov.

Podľa počtu záujemcov dohodneme termín a spôsob dopravy na odobratie mier do Margita Čadca, aby sme to stihli v tomto roku (v budúcom možno bude neskoro)

Pánske sako  188,-
Pánske nohavice  77,-
Pánska vesta  72,-
Dámske sako 150,-
Dámska sukňa 53,80,-
Dámska vesta 71,-
Dámske nohavice 68,30,-

S pozdravom !

Vavrica